Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Dr. Pendl & Dr. Piswanger International Vezetői Tanácsadó Kft.

Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Dr. Pendl & Dr. Piswanger International Vezetői Tanácsadó Kft.

InterSearch Akadémia – Párizs, 2017. október 8-11.

Nyomtatás E-mail

Párizs lélegzetelállítóan gyönyörű város. Mindig öröm visszatérni ide, de leginkább talán ősszel az. És különösen akkor, ha erre amúgy is fontos okunk van. Ilyen jó okot szolgáltatott számunkra globális nemzetközi szervezetünk egyik kiemelt rendezvénye, az Intersearch Akadémia.

InterSearch Akadémia – Párizs, 2017. október 8-11.A mintegy 50 országban és több mint 90 irodával működő InterSearch Worldwide – vezető executive search cégeket tömörítő – globális szervezet, amely immár 27 éve a nemzetközi üzleti világ megbízható partnereként tevékenykedik igen nagy sikerrel. Az InterSearch magyarországi tagszervezete, az InterSearch / Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Vezetői Tanácsadó Kft. kezdettől aktív tagja a nemzetközi szervezetnek.

Cégünk ügyvezető igazgatója, Lipcsei András az InterSearch Akadémia és az InterSearch Worldwide Minőségbiztosítási Bizottságának elnökeként az elmúlt években átfogó tapasztalatokat szerzett az akadémia aktuális témáinak megválasztásában és a programok sikeres megszervezésében. Vezetésével és Micheál Coughlan, Jonas Soenens és Summer Hamad nevével fémjelzett, elkötelezetten dolgozó nemzetközi tréner csapat közvetítésével 15 országból érkezett 27 tanácsadó és kutató ismerhette meg az Intersearch által összegyűjtött legjobb gyakorlatokkal és a megkövetelt nemzetközi standardokat.

Az Intersearch Akadémia megalapítására azzal a céllal került sor 1999-ben, hogy a tagszervezeteknél tevékenykedő új tanácsadók és munkatársak is elsajátíthassák a szervezet tudásközpontjában összegyűjtött legjobb nemzetközi gyakorlatokat és standardokat, így azok alkalmazására globálisan kerülhessen sor. Az Intersearch nemzetközi hálózatával szemben támasztott alapvető követelmény valósul meg így. Határok nélküli tanácsadást nyújtunk: ügyfeleink globális kompetenciát és minőséget kapnak egyetlen tanácsadónkon keresztül, a világ bármely országában is vegyék igénybe szolgáltatásainkat.

InterSearch Akadémia – Párizs, 2017. október 8-11.Az Intersearch 2017-es, immár 17. alkalommal megrendezésre került párizsi Akadémiáján a különböző országból (Belgium, Egyesült Arab Emirátusok, Franciaország, India, Írország, Japán, Magyarország, Marokkó, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Románia, Svédország, Ukrajna) érkező tanácsadók és kutatók aktívan vettek részt a két napos rendezvény munkájában. Cégünk képviseletében Tóth Edina, Lengyel Enikő és Hegedüs Judit vehette át a 2017-es Akadémia diplomáját.

A Párizsban szerzett közös tudás és élmények nagyon fontos köteléket jelentenek az Akadémián résztvevőknek. Az itt kialakult barátságok, személyes ismeretségek és az egymás munkája iránt érzett bizalom tovább erősítette a tagszervezetek közötti kiváló nemzetközi együttműködést. Tudjuk, hogy kik vagyunk, tudjuk, hogy milyen közös értékeket vallunk, és ennek szellemében dolgozunk ügyfeleink sikeréért az Intersearch valamennyi szervezetében.

A nemzetközi csapat – InterSearch Akadémia – Párizs, 2017. október 8-11.


Értesüljön időben a Dr. Pendl & Dr. Piswanger híreiről és újdonságairól:

Hívja irodánkat:

+36 20 487 9800