Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Dr. Pendl & Dr. Piswanger International Vezetői Tanácsadó Kft.

Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Dr. Pendl & Dr. Piswanger International Vezetői Tanácsadó Kft.

Az InterSearch Worldwide 2017-ben Krakkóban, Lengyelországban tartotta globális konferenciáját

Nyomtatás E-mail

2017. május 18-tól 21-ig Krakkó, Lengyelország második legnagyobb városa adott otthont az Intersearch éves nemzetközi konferenciájának, melyen 48 országból 64 delegátus vett részt. Az Intersearch magyarországi tagszervezetét Lipcsei András ügyvezető igazgató, valamint Borai Tamás és Hegedűs Judit igazgatók képviselték az eseményen.

“Az ez évi konferencia rendkívüli esemény számunkra: mint az Intersearch lengyelországi tagszervezetének, nagy örömünkre szolgál, hogy ily nagyszámú kollégát üdvözölhetünk ebben a régi királyi fővárosban és szabad időnkben együtt élvezhetjük az UNESCO világörökség részeként számon tartott látványosságok inspiráló hangulatát, meglátogatva olyan helyeket is, mint például a wieliczka-i sóbánya” - mondta Joanna Czarnocka-Tworzynska, CTER, az InterSearch Lengyelország tagjának ügyvezető partnere.

A konferencia alatt számos csapatépítő program és nemzetközi munkacsoportülés követte egymást. Sor került a 2016-ban létrejött több mint 3000, határokon átnyúló – regionális és iparági – határokon átnyúló megbízás kielemzésére is. A hangsúly ezúttal a marketing kommunikáción és a globális márkaépítésen volt.

A konferencián vendég előadóként vett részt Chris White, a Linkedin globális ügyfélkapcsolati menedzsere, aki előadásában az InterSearch-el való szoros együttműködés mellett, előadásában a digitalizációról és annak a globális vezetőkiválasztási piacra gyakorolt hatásairól beszélt.

Az Intersearch minőség emelését célzó programja (Quality Appraisal Program) látványos eredményeket hozott, melyről a ’Standards & Quality’ Bizottság elnöke Lipcsei András számolt be. A határokon átnyúló együttműködési projektek sikerességét a nemzetközi ügyfélkör 35%-ban kiválóra, 30 %-ban nagyon jóra és 30%-ban jóra értékelte.

Ez évben Jonas Soenens, az InterSearch Belgium tanácsadója nyerte el az ’Excellence’ (Kiválóság) díjat.

Charles Aris, az Intersearch amerikai tagszervezete a Forbes magazin értékelésében bekerült az’Amerika legjobb fejvadász cégei” közé – (ranked among America’s Best Recruiting Firms by Forbes magazine).

A konferencia alatt a részvényesek megválasztották a következő három évre szóló igazgató tanácsot, mely 2018 májusáig Peter Waite elnöksége alatt tevékenykedik. A következő két évben a vezetést Frank Schestraete (Belgium) veszi át. Az új igazgatóságba bekerült még Írország, Olaszország és az Egyesült Arab Emirátusok képviselje is.

Az Intersearch 2018 májusában rendezi meg következő konferenciáját a belgiumi Bruges-ben.


Értesüljön időben a Dr. Pendl & Dr. Piswanger híreiről és újdonságairól:

Hívja irodánkat:

+36 20 487 9800