Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Dr. Pendl & Dr. Piswanger International Vezetői Tanácsadó Kft.

Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Dr. Pendl & Dr. Piswanger International Vezetői Tanácsadó Kft.
Executive coach

Executive coach

A jó vezetés ott kezdődik, hogy megértjük, milyen hit és szenvedély hajt bennünket, és felfedezzük, hogy mindez hogyan illeszkedhet legmegfelelőbben a vállalat jövőképéhez. Partnerségben a vezetőkkel, lehetőséget találunk az üzleti stratégia és a tényleges vezetői-, és karrier célkitűzések összehangolására.

Személyre szabott eszközöket kínálunk, amelyek segítik a vezetőket munkatársaik inspirálásban, miközben rátalálnak arra a vezetői stílusra, amelyet leginkább a sajátjuknak éreznek.


Szalai László Sikeres együttműködést alakítottunk ki az InterSearch Hungary / P&P-vel coaching területen. Hozzáértésük meggyőzött arról, hogy a vezetői csapattal is érdemes folytatni a tréning és coaching folyamatot, azért, hogy egy közös vezetői kultúrát alakítsunk ki és felkészítsük az új vezetőket a pozíciójukkal járó kihívásokra.

László Szalai ügyvezető igazgató, WILO Magyarország Kft.


Sikeres együttműködést alakítottunk ki az InterSearch Hungary / P&P-vel coaching területen. Hozzáértésük meggyőzött arról, hogy a vezetői csapattal is érdemes folytatni a tréning és coaching folyamatot, azért, hogy egy közös vezetői kultúrát alakítsunk ki és felkészítsük az új vezetőket a pozíciójukkal járó kihívásokra.

Szalai Lászlóügyvezető igazgató, WILO Magyarország Kft.

Értesüljön időben a Dr. Pendl & Dr. Piswanger híreiről és újdonságairól:

Hívja irodánkat:

+36 20 487 9800