Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Dr. Pendl & Dr. Piswanger International Vezetői Tanácsadó Kft.

Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Dr. Pendl & Dr. Piswanger International Vezetői Tanácsadó Kft.

Lipcsei András

András 1991 óta a hazai menedzsment és HR tanácsadás aktív szereplője.

Alapító ügyvezetője, előbb résztulajdonosa, majd tulajdonosa a Dr. Pendl & Dr. Piswanger International Vezetői Tanácsadó Kft-nek, amely része és részvényese az InterSearch Worldwide nemzetközi executive search szervezetnek. Ez utóbbiban többször dolgozott globális igazgatóként, jelenleg a Felügyelő Bizottság elnöke.

Az egész világra kiterjedő menedzsment tapasztalatait, amelyeket itthoni és külföldi munkái során szerzett, számtalan szakmai tanulmány és publikáció szerzőjeként és a hazai és nemzetközi menedzsment és HR konferenciák előadójaként valamint címzetes főiskolai tanárként szívesen megosztja a téma iránt érdeklődőkkel. Az InterSearch Academy alapító vezetőjeként részt vesz a világ 40 országára kiterjedő nemzetközi tanácsadó továbbképzésben is.

Számtalan sikeresen lezárt magyar és nemzetközi projekteket tudhat maga mögött és mind a mai napig projekteket vezet a felsővezetői kiválasztás, a menedzsment audit és assessment, az outplacement, a vezető képzés és coaching szakterületeken.

Fentiek mellett alapító résztulajdonos és operatív ügyvezető az Interim Management Resourcing Kft-ben, amely magyar interim piac meghatározó szereplője.

Munkája mellett több társadalmi jellegű megbízatásnak is eleget tesz, a JVSZ Üzleti Szövetség Felügyelő Bizottságának elnöke, a Grandhouse Social Club elnök-helyettese és a Budapest Vonósok Kamarazenekar kurátora.

Lipcsei András

ügyvezető igazgató

Értesüljön időben a Dr. Pendl & Dr. Piswanger híreiről és újdonságairól:

Hívja irodánkat:

+36 20 487 9800