Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Dr. Pendl & Dr. Piswanger International Vezetői Tanácsadó Kft.

Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Dr. Pendl & Dr. Piswanger International Vezetői Tanácsadó Kft.

Hegedűs Judit

Judit 2015 óta dolgozik a vezető kiválasztás (executive search) területén. A P&P Csoport magyarországi igazgatójaként, ezt megelőzően pedig az amerikai Mansfield & Associates európai regionális igazgatójaként, cégeket és a szervezeteket segít kiemelkedő vezetői potenciállal rendelkező munkatársaik megtalálásában és ezzel jövőjük formálásában.

Karrierjét multinacionális cégkörnyezetben indította, ahol első számú vezetőként globális programok tervezésében, finanszírozásban, komplex, decentralizált, multikulturális szervezetek irányításában és nagy hatékonyságú nemzetközi munkacsoportok létrehozásában szerzett nagy gyakorlatot.

Egy amerikai-magyar tanácsadó cég partnereként 12 évig foglalkozott üzleti tanácsadással, testreszabott szolgáltatásokat nyújtva mind az üzleti, mind a non-profit szférának a stratégiai tervezés, szervezetfejlesztés, üzletfejlesztés és változásmenedzsment területén.

A magán és a nonprofit szektorban tevékenykedő globális szervezetekkel és nemzetközi munkacsoportokkal szerzett stratégiai tanácsadói tapasztalata és ügyfélorientált gondolkodásmódja komoly értéket jelent ügyfeleinek és a tudás különleges ötvözetével járul hozzá a P&P vezetői kiválasztási gyakorlatához.

Sokszínűségi (Diversion & Inclusion) szakértőként kulturális kompetenciák fejlesztésében és a kulturálisan befogadó munkahelyi környezet kialakításában is segíti ügyfeleit. Tagja az InterSearch Diversity & Inclusion munkacsoportjának.

Judit a Corvinus Egyetemen végzett okleveles közgazdaként, a németországi European Business School-on szerzett MBA diplomát, a későbbiekben pedig az USA-ban, a Harvard Business School-on AMP fokozatot. Folyékonyan beszél angolul és németül.

Hegedűs Judit

igazgató

Értesüljön időben a Dr. Pendl & Dr. Piswanger híreiről és újdonságairól:

Hívja irodánkat:

+36 30 241 6426