Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Dr. Pendl & Dr. Piswanger International Vezetői Tanácsadó Kft.

Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Dr. Pendl & Dr. Piswanger International Vezetői Tanácsadó Kft.

Zukunft Personal Hungary 2018 - review

Nyomtatás E-mail

felirat cikkhez 3

Lipcsei András ügyvezetőnk aktív részvételével novemberben került megrendezésre a Zukunft Personal Hungary kiállítás, a HR szakma évente ismétlődő nagyszabású összejövetele, mely immáron évről évre áttekintést ad a legújabb trendekről és a leginnovatívabb megoldásokról.
Az idei kiállítás fókuszában az emberi kapcsolatok, azok minőségei és a bennük rejlő lehetőségek álltak. 2018-ban még inkább a generációk találkozásának színterévé vált a helyszín, ahol a fiatalabb korosztály dinamikája és a digitális technológiák világa ötvöződött az idősebb korosztály munka- és élettapasztalatával.

fotó cikkbe 1A rendezvényen elhangzott beszélgetések, előadások, interaktív programok arra keresték a választ, hogy a mai, modern világunkban, amikor a történelem során először él és dolgozik együtt, egymás mellett több olyan generáció, mely karakterében, elvárásaiban és értékrendjében is nagyon eltérő jegyeket hordoz, hogyan valósul meg az adott élet- és munkaközösségekben az együttműködés, a harmónia?  

fotó cikkhez 2

Azok, akik eljutottak november 7-8-án a Millenáris B épületébe, gazdagabbak lettek néhány friss gondolattal, ötlettel, netán új kapcsolatokkal – de azok se bánkódjanak, akik a személyes élményből kimaradtak, mert az alábbi linken a Lipcsei András vezette két beszélgetés újra megtekinthető:

EXECUTIVE SEARCH - DIGITALIZED
VEZETES_ES_HR_VELEMENYEK_A_BOARD_ROOMBÓL

 


Értesüljön időben a Dr. Pendl & Dr. Piswanger híreiről és újdonságairól:

Hívja irodánkat:

+36 20 487 9800