Nyomtatás

Az InterSearch 2. helyre került a vezetőkiválasztással foglalkozó legnagyobb cégek globális listáján

20 június 2019 | Rovat: Hírek.

A széles körben elismert - független hírforrásként számon tartott - Hunt Scanlon Media, amely rendszeres információt szolgáltat a humántőke szektorról, a mai vezetőkiválasztással foglalkozó globális iparág 30 legjelentősebb szereplőjét részletesen összehasonlító listával jelentkezett.

Nemzetközi szervezetünk, az InterSearch Worldwide a képviseletek, irodák számát illetően a második hellyel büszkélkedik az iparág globális összehasonlításában.

intersearch worldwide global network

A londoni székhelyű nemzetközi InterSearch szervezet tagjaként 90 partnerirodával a világ több mint 50 országában működik, így globális jelenlétünk, egységesített nemzetközi sztenderdjeink, saját InterSearch akadémiánk a leghatékonyabb módon támogatja partnereinket, bárhol dolgozzanak is a világban.

 

További információ: Hunt Scanlon Global 30  

 

Az általunk nyújtott - határok nélküli - tanácsadásunkkal teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, akár egyetlen tanácsadón keresztül. A klasszikus, vezetőkiválasztáshoz kapcsolódó szolgáltatásokon kívül HR tanácsadással is segítjük partnereinket, akik a menedzsment auditálásban, szervezetfejlesztésben és a cégkultúra formálás területén is számíthatnak munkatársaink szaktudására.